• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlada još nema rešenje za 17 zaštićenih firmi

Izvor Tanjug

Vlada će se držati rokova predviđenih za privatizaciju firmi u restruktusiranju , ali će nastojati da nađe rešenje za 17 zaštićenih firmi, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić.

On je novinarima koji prate konferenciju "Beogradski investicioni dani", rekao da je problem u pojedinim preduzećima to što iz njih godinama "ništa nije izašlo" nego su samo živeli na leđima građana - od subvencija.

"Problem je i u tome", dodao je, "što kad hoćete to da završite svi kažu - nemojte".

Vlada će, poručio je postupati u skladu s rokovima, osim kada je reč o 13 strateških, odnosno 17 preduzeća koja zapošljavaju oko 21.000 radnika i gde se još traže rešenja.


Komentari 68

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dispečar

Ova vlada će uspeti u onome što je pokrenula!

Patrik

Ova Vlada je nasledila mnogo problema od kojih je dosta resila tako da ce naci i resenje za ove firme. Ne moze sve preko noci da se resi. Treba verovati Vladi i Vucicu jer su pokazali da umeju i da resavaju nagomilane i teske probleme.

CECILIJA

Vlada Srbije sam siguran da ce se drzati rokova predvidjenih za privatizaciju firmi u restruktusiranju , ali ce nastojati da nadje resenje za 17 firmi koje su predho dne vlade stitile . Aleksandar Vucic radi punom parom da izvuce Srbiju iz teske pre svega ekonomske krize. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka zahvaljujuci radu Aleksandra Vucic.

special image