• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinar MONDA dobitnik nagrade

Ponosno objavljujemo da je novinar MONDA Georgi Mitev Šantek dobitnik nagrade kompanije Siemens za tekst o "pametnim zgradama".

 Novinar MONDA dobitnik nagrade  Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović


Georgi je jedan od troje dobitnika Siemens Press Award za 2015. godinu.

Osim njega kompanija Siemens nagradila je i Sanju Babic, novinarku agencije Tanjug, kao i Valentinu Nešic, novinarku agencije Beta.

Novinar MONDA je nagraden za tekst o "pametnim zgradama". To je ovaj tekst

Vi uživajte, zgrada misli za vas


Pobednicki radovi su, prema ocenama strucnog žirija, najpotpunije odgovorili zahtevima konkursa i teme ovogodišnjeg takmicenja - "Energija i efikasnost".

U ime redakcije MONDA, zahvaljujemo se kompaniji Siemens na ovoj nagradi.

Nagradeni radovi, ali i veliki broj prijavljenih radova doneli su kvalitetan i analiticki pristup temi stavljajuci u fokus sve one elemente koji su važni da se pitanju energetske efikasnosti posveti puna pažnja, kako medija i strucne javnosti, tako i gradana. Na taj nacin ispunjen je i cilj takmicenja - da se afirmiše i nagradi kvalitetno izveštavanje, piše u obrazloženju žirija.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo vec peti put u prilici da nagradimo najbolje novinarske radove, što dokazuje da Siemens Press Award godinama uspešno ispunjava svoj cilj, da osnaži izveštavanje o temama koje su od opšteg društvenog znacaja. I ovogodišnja tema je takva, jer smo svesni uloge energetske efikasnosti u vremenu u kome živimo. Specificnost ovog konkursa jeste što u svim svojim fazama nastoji da stavi u središte kako aktuelnu temu, tako i predstavnike novinarske struke", izjavila je Jovana Vukotic, rukovodilac odeljenja Communications and Government Affairs u kompaniji Siemens Srbija.

Svima vama, dragi citaoci, preporucujemo i ostale reportaže iz produkcije MONDO na ovom linku

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Za Mondo. Da li ste Vi istrazivali ko se sa vama druzi? Obicna "carlacurlija" ili ima i ozbiljnog sveta. Posebno me interesuje za nas koji saljemo komentare na sve i svasta

special image