• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampanja "Frikoma" najbolja u regionu

Kompanija Frikom osvojila je nagradu za najbolje sponzorstvo u sportu u Srbiji za 2015. godinu, na regionalnoj konferenciji Sporto 2015. godine održanoj u slovenačkom Portorožu.

Projekat pod nazivom "Frikom Basket", u okviru koga je Frikom rekonstruisao 40 košarkaških terena širom Srbije uz podršku Košarkaškog saveza, osvojio je i drugo mesto u regionu u konkurenciji od ukupno 33 regionalna projekta koja se odnose na sponzorstvo u sportu.

U godini jubileja, kada obeležava 40 godina poslovanja, Frikom je kao kompanija sa dugom tradicijom koja posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim projektima, pokrenula ovaj projekat u cilju promocije sporta, sportskih vrednosti i podrške najmlađima. U skladu sa strategijom kompanije Frikom u ovaj projekat je uključen zvanični sladoled košarkaškog Saveza Srbije "Basket", koji je Frikom ponudio svima onima koji vole sport i košarku.

Basket je sladoled u interesantnoj ambalaži u obliku košarkaške lopte, omiljene kombinacije ukusa vanile i čokolade. Pored toga, ljubitelji sporta dobili su priliku da se, uz album "Uspesi naše košarke" podsete na sve uspehe naše košarkaške reprezentacije u poslednjih nekoliko decenija, od 1961. godine do danas, kao i da se zabave web i android igricom Basket u kojoj su najbolji rezultati nagrađivani košarkaškom loptom, originalnim dresom košarkaške reprezentacije Srbije, a konačni pobednik finalnog takmičenja putovanjem na Eurobasket.

Sporto konferencija je jedina konferencija u regionu koja se bavi marketingom i sportskim sponzorstvima, a projekat Frikom Basket ovim priznanjem je nominovan u kategoriji Best of Europe od strane European Sponsorship Association.

(Frikom)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Valjevac paja

ivica todoric -frikom. Ne hvala . Svislajn Takovo i Nestle .

special image