• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Novom Sadu novih 5.000 radnih mesta

Izvor Tanjug

Predsednik Vlade Republioke Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas u Novom Sadu da će u tom gradu u narednom periodu biti otvoreno 5.000 radnih mesta.

On je na otvaranju radova na modernizaciji i rekonstrukciji pruge Beograd - Budimpešta na ranžirnoj stanici Novi Sad rekao da će se otvaranjem tolikog broja novih radnih mesta situacija u tom grdu značajno popraviti.

"Vidim da se u Novom Sadu dešavaju značajne stvari, da su potpisani ugovori sa uglednim kompanijama Lir i Delfi, tome građani Novog Sada treba da se raduju jer se otvaranjem novih 5.000 ranih mesta, rešavaju ogromni problemi nezaposlenosti u Novom Sadu i okolnim mestima", rekao je Vučić.

Sa Kompanijom Lir ugovor o otvaranju fabrike u Novom Sadu, koja će zapošljavati oko 2.000 radnika potpisan je 18. decembra u Vladi Srbije, dok je ugovor između Delfija i privatne novosadske kompanije Neobus o zakupu fabričke hale potpisan danas u Gradskoj kući.

Tom prilikom predstavnik američke kompanije je najavio da će ona u tom gradu otvoriti 3.000 ranih mesta.

Komentari 141

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Judgment

Po strankama na sastancima,izgleda da im je jedini posao pisati pozitivne komentare na portalima i za to dobijaju dobra radna mesta,i zato se izmedju njih dele donacije za sirotinju,dobijene od stranih drzava.

kale

Šta je sve on obećao za ove dve godine da je se ostvarilo samo 5% njegovih obećanja mi bi bili sad eldorado a ne zemlja sa najnižim standardom u evropi.Drugim rečima postali smo jad i beda.

aco dramoser

vidimo da je ovde botova 56 komada. Necemo da robujemo amerikancima u NS. Hocemo da radimo za srbina. Necemo ni naprdnjake, ni zute. Necemo nova radna mesta, novo ropstvo!

special image