• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi servis za unapređenje radne biografije

Najposećeniji sajt za zapošljavanje u Srbiji www.poslovi.infostud.com oformio je novi servis za unapređenje radne biografije - CV kalkulator gde će kandidati za posao tokom njenog popunjavanja odmah moći da dobijaju komentare na kojim mestima unaprediti tekst, kako bi povećali šanse za dobijanje posla, saopštio je taj Internet portal.

Najposećeniji sajt za zapošljavanje u Srbiji www.poslovi.infostud.com oformio je novi servis za unapređenje radne biografije - CV kalkulator gde će kandidati za posao tokom njenog popunjavanja odmah moći da dobijaju komentare na kojim mestima unaprediti tekst, kako bi povećali šanse za dobijanje posla, saopštio je danas taj Internet portal.

Do sada je oko 2.800 posetilaca sajta na ovaj način proverilo da li je njihova biografija dobro napisana i da li je interesantna poslodavcu koji ju je pročitao.

Sajt www.poslovi.infostud.com pruža informacije o ponudi i tražnji radnih mesta, podstiče pripremu ljudi za nalaženje odgovarajućeg posla i povezuje ih s poslodavcima koji traže radnike.

Ovaj Internet portal deo je Infostudove grupe sajtova sa posetom od oko 600.000 zainteresovanih mesečno, čime zauzima dominantnu poziciju na domaćem tržištu, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image