• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve lakše do keš kredita: Sada i od kuće!

Izvor mondo.rs

Sosijete ženeral je prva banka u Srbiji koja je svojim klijentima obezbedila uslove da keš kredit ne samo "poruče" već i potpuno realizuju tj. da im novac legne na račun, a da celu proceduru obave od kuće.



Planirali ste prolećno renoviranje, želeli ste na kratki odmor, uplatili biste neki od prvih atraktivnih aranžmana za leto - mnogo je novih ideja, ali i dolazećih obaveza koje treba ispuniti, pod uslovom da nam praznici nisu ispraznili kućni budžet.

Ponekad nam nedostaje m još samo “ta jedna dodatna plata”, kada na štednju iz različitih razloga ne možemo da se odlučimo.

Zahvaljujući unapređenom servisu elektronskog bankarstva sada postoje i jednostavniji načini da se dođe do novca, ali i uštedi vreme. Jedan od najpopularnijih bankarskih proizvoda je kratkoročni dinarski zajam, koji je u ponudi Sosijete ženeral banke dostupan i na internetu, putem onlajn ekspoziture, već u visini jedne prosečne plate od 50.000 dinara.


Sosijete ženeral je prva banka u Srbiji koja je svojim klijentima obezbedila uslove da keš kredit ne samo “poruče” već i potpuno realizuju tj. da im novac legne na račun, a da celu proceduru obave od kuće, s posla ili bilo gde izvan ekspozitura i šalter sala.


"Onlajn ekspozitura praktično oslobađa naše klijente potrebe da odlaze u poslovnice da bi obavili bankarske usluge, kao što je realizacija celog procesa oko dobijanja kredita onlajn" , objašnjava Dejan Vučinić, izvršni direktor direkcije mreže Sosijete ženeral banke i dodaje da su korisnicima ove usluge na raspolaganju finansijski savetnici sa kojima može da se obavi konsultacija i putem video razgovora.

Za keš kredit nije neophodno položiti ni depozit ni učešće, ali, od sada, ni pomeriti se od računara.

Klijenti koji žele da podignu keš kredit putem interneta, u minimalnom iznosu od 50.000 dinara, mogu to da učine po fiksnoj kamatnoj stopi od 8,95 odsto, uz dva odsto troškova odobravanja kredita i sa rokom otplate od šest do 12 meseci. To je ujedno i novac koji se zbog visine kamate i iznosa, lakše i brže otplaćuje.


Da bi se ceo proces završio onlajn, neophodno je da svaki korisnik poseduje kvalifikovani digitalni sertifikat, tj. digitalni potpis koji se računa i priznaje kao svojeručni. Digitalni sertifikat već sada može da se koristi za prijavu poreza i doprinosa, a očekuje se i njegova šira primena.


Međutim, klijenti koji ne poseduju kvalifikovani digitalni sertifikat , a žele da podnesu zahtev za kredit, mogu to da obave putem e – banking platforme, ali će u tom slučaju imati mogućnost da odaberu da li će ugovor potpisati odlaskom u ekspozituru ili će im kurir dostaviti na kućnu adresu.


"Osim gotovinskog kredita, našim klijentima može biti odobren i dozvoljeni minus, mogu da otvore štedni račun i realizuju složenije bankarske proizvode potpuno onlajn" , ističe Vučinić.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

.

Neka hvala!

.

Neka hvala!

Ivan Sabac

Pa nisam lud da to radim kod kuce,kako bi drugacije uzivao u lepoti moje bankarke Jelene

special image