• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šansa za posao za mlade - prijavite se za sajam

Izvor mondo.rs

U Beogradu će se 4. i 5. marta u hotelu Metropol Palace održati Belgrade Youth Fair, drugi Beogradski sajam za mlade, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji.



Program manifestacije trajaće od 11 do 19 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo, saopštili su danas organizatori.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, navodi Miloš Čevizović, menadžer projekta Belgrade Youth Fair & Conferences.

"Značaj projekata jeste pravljenje koraka ka razbijanju barijera koje danas postoje između mladih i kompanija, odnosno poslodavaca. Njima se povećava zapošljivost mladih i sprečava odliv mozgova iz naše zemlje“, rekao je Čevizović.

Studentima i srednjoškolcima će biti pružena šansa upoznavanja sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i usvajanja novih znanja i veština.

Studenti već sada mogu da šalju svoje radne biografije na mail [email protected], koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

U okviru događaja, srednjoškolci će moći da se bolje upoznaju sa radom i organizacionom strukturom izlagača i da na osnovu interakcije sa njima dođu do zaključaka o tome koji su obrazovni profili najtraženiji u kompanijama za koje su zainteresovani, kao i koje obrazovne profile i kompetencije kompanije zahtevaju da bi nekoga zaposlile.

Na sajmu će mladima biti omogućeno direktno komuniciranje sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji, dobijanje mogućnosti za praksu ili zaposlenje, pronalaženje načina da se zaposle na željenoj poziciji, a moći će da dobiju i korisne informacije iz prve ruke, kao i sertifikate i brojne poklone.

Svoje mesto na Belgrade Youth Fair-u možete rezervisati OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image