• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je direktor: U LinkedIn radnici dele 14 miliona

Džef Vajner, direktor kompanije koja je vlasnik istoimene poslovno-društvene mreže LinkedIn, poklonio je radnicima svoj godišnji bonus.

Bonus je u akcijama kompanije, i trenutno vredi 14 miliona dolara.
Direktor se na ovaj potez odlučio u momentu kada je vrednost deonica te kompanije pala za 30 posto, a očekuje se nastavak pada do čak 40 posto.

Dele i u Twitteru

Vejner i LinkedIn nisu jedini koji se na ovaj način "dodvoravaju" zaposlenima koji su veoma traženi na IT sceni. Prošlog oktobra prvi čovek Twittera, Džek Dorsi je objavio da će zaposlenima ustupiti trećinu svog bonusa, takođe u akcijama, vrednog 200 miliona dolara.

Iako su investitori trenutno razočarani stanjem u kompaniji, direktor se, po rečima portparola kompanije, odlučio za ovakav poklon kako bi ulio nadu radnicima u bolju budućnost kompanije, prenosi poslovni portal Businessinsider.com.

Money.com navodi i da se Vejner plaši da zvezde kompanije ne odluče da pređu u druge IT firme iz Sicilijumske doline, poput Facebooka, kome svetaju ruže.

LinkedIn je poslovna društvena mreža koja je namenjena povezivanju poslodavaca i ljudi koji traže posao.Sedište kompanije je u Mauntin Vjuu u Kaliforniji, dok je međunarodna kancelarija u Dablinu u Irskoj.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image