• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamen temeljac za prvi Lidl sledeće nedelje

Izvor Tanjug

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je za sledeću nedelju polaganje kamena temeljca za prvi Lidl objekat u Beogradu.

 Kamen temeljac za prvi Lidl sledeće nedelje Izvor: MONDO, Lana Stošić
Izvor: MONDO, Lana Stošić

On je naglasio da polaganje kamena temeljca za nekoliko projekata poslednjih dana nema nikakve veze sa izbornom kampanjom.

"Ovaj april je neverovatan mesec za Beograd, započeta izgradnja fabrike Meita u Obrenovcu, juče je položen kamen termeljac za prvu robnu kuću Ikee, danas za visoku kulu, za dva dana će biti položen za Hilton, sledeće nedelje za prvi Lidl u Beogradu. To su stotine miliona evra novih investicija u jednom mesecu, preko 5.000 radnih mesta i to dokazuje da radimo pravi posao, da se borimo za svakog investitora i investiciju, da smo efikasni u izdavanju građevinskih dozvola", rekao je Mali novinarima nakon što je položen kamen temeljac za Kulu Beograd.

Upitan da li se sve to radi u cilju izborne kamanje, Mali je napomenuo da to nema veze sa tim, budući da građevinska sezona počinje u martu i aprilu.

"Vi ne možete da počnete radove u januaru dok je zima, radovi kreću kada krene građevinska sezona", rekao je Mali.

Gradonačelnik je dodao da se nada još velikom broju takvih projekata ne samo pred izbore, već i nakon izbora, jer se vlast, kako je rekao, trudi da svakom investioru izađe u susret.

Komentari 96

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ooooooooooooo

Srbija nezaustavljivo srlja u progres! Kao prvo, unapred se izvinjavam, ovima što komentarišu i skrenuću temu da čestitam Hrvatima na prodaju borbenih vozila u UEA i na tome što ih Asad zove tj. INU da radi remont bušotina. Siđalo se meni ili ne moram da im čestitam! Svaka čast, to je ozbiljna politika, a naši nek se zapitaju gde su i šta su. 2 milijarde dolara u Hrvatsku bez zajma, mi nemamo inženjere ni ESP daodržavamo kako treba........ Mi ih izvozomo ne trebaju nam, JEDAN INŽENJER SRBIJU ZA 5 GODINA KOŠTA 250.0000$, ;-) do duše ovi po Bolinji koštaće više zbog degradacije školstava na univerzitetu.

Dušan

Šojić kampanja. Tužno ali prolazi.

Propast, propast

No comment............ Kave gluposti, to je Nemački market, još 6 radnih mesta za 22 000,00din. AAaajjjj mene, kuku i lele....... Eeeee moj roboviiiii......... Ode narod, jeftine a dobre K., a meni ne daju bre, sve šta žale za njih, a za mene ništa, ovo je raj na zemlji njih!!!!! EEEEEeeeeeeeeeee

special image