• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milioner iz Katara kupuje hotele po Vlasini

Izvor Tanjug

Biznismen iz Katara, Ali Abdula Al Macki, izlicitirao je, za 1,08 miliona evra na javnom nadmetanju, kupovinu većinskog udela u Hotelsko ugostiteljskom preduzeću Evropa iz Surdulice.

Prema podacima Ministarstva privrede, on je time stekao uslov da Komisija za sprovođenje postupka proglasi kupcem 70 odsto udela tog preduzeća u koje spadaju hoteli "Srbija" u Surdulici, "Vilin Lug" u Crnoj Travi, kao i "Jezero" i "Promaja", na obali Vlasinskog jezera.

Ugovor još nije zaključen, jer najpre Ministarstvo privrede mora dobiti pozitivno mišljenje Ministarstva finansija - Uprave za sprečavanje pranja novca o nepostojanju smetnji na strani kupca za zaključenja ugovora.

Početna cena za kapital Hotelsko ugostiteljskog preduzeća Evropa iznosila je 336.225 evra, a početna cena na javnom nadmetanju bila je najviša koju je ponudila jedna od zainteresovanih strana i iznosila je 390.000 evra.

U trci za HUP Evropu bila su tri učesnika čije su prijave za učešće je odobrila Komisija.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

moj stav

ovo me podseti da je u nasoj zemlji izmedju dva rata radilo puno gastarbjtera-iz ceske, italije, francuske, nemacke i dr, da se u londonu moglo platiti dinarima. bili smo solidni. steta sto su posle rata veliki i sposobni fabrikanti proglaseni zlocincima kaznjavani, ubijani i zatvarani, umesto da su njihove sposobnosti primenjene za opste dobro

nije glup

ovaj arapin. dobro ce proci ako dovede na letovanje samo blizu familiju, a kamo-li dalju i prijatelje i poslovne partnere

ja

Ala postajemo robovlasnicko drustvo. Ima smrdljivim arapima da rmbacimo za 200 evra...

special image