• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ambasador SAD u Srbiji posetio kompaniju Nelt

Izvor Promo

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Kajl Rendolf Skat, posetio je kompaniju Nelt, regionalnog lidera u distribuciji, čiji portfolio čine najveće američke kompanije u oblasti robe široke potrošnje i farmaceutskih proizvoda.



Tokom posete centralnom distributivnom centru Nelta u Dobanovcima razgovaralo se o aktuelnim ekonomskim temama i mogućnostima za unapređenje i poboljšanje privrednog okruženja u Srbiji, kao i o aspektima održivog poslovanja i aktivnosti društvene odgovornosti koje Nelt sprovodi.

Predstavnici Nelta, koji je dobitnik ovogodišnje nagrade Američke privredne komore u Srbiji "Leader in Change", imali su priliku da upoznaju gospodina Skata sa procesima poslovanja i tehnološkim unapređenjima, koje je kompanija uvela u praksu, kao što su savremeniji i bezbedniji sistem komisioniranja robe u skladištu putem glasovnih komandi "Pick to Voice".

Tokom razgovora sa američkim ambasadorom, predstavnici kompanije su iskazali interesovanje za dalje razvijanje poslovnih odnosa i saradnje sa američkim kompanijama - kroz distribuciju i joint venture projekte.

"Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da ugostimo ambasadora SAD i upoznamo ga sa unapređenjima poslovnih procesa, uvođenjem savremenih tehnologija u svakodnevni rad i podizanje standarda u oblasti distribucije. Zahvaljujući stalnim ulaganjima u razvoj poslovnih procesa, danas smo lider na polju distribucije robe široke potrošnje i farmaceutskih proizvoda, kao i logističkih i usluga marketinga i time smo opravdali poverenje naših brojnih principala među kojima su i najveće američke kompanije", izjavio je izvršni direktor Nelt Grupe Miloš Jelić.

Nelt sarađuje sa više od 40 principala među kojima su i najveće američke kompanije koje posluju u našoj zemlji i regionu kao što su Procter&Gamble, Wrigley, Mondelēz, Philip Morris International, Mars i druge.

(Promo)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image