• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Plazma" najomiljeniji proizvod, Dijamant proizvođ

Izvor MONDO/Agencije

Priznanje "Moj izbor 2016" , za najomiljeniji domaći proizvod ove godine, dobio je keks "plazma2 kompanije Bambi, dok je kompanija Dijamant proglašena za najomiljenijeg domaćeg proizvođaća .

 Nagrade Moj izbor 2016 "plazmi" i Dijamantu Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Kako je rečeno u Skupštini Beograda na dodeli tog priznanja, ove godine u konkurenciji za priznanje "Moj izbor" koje se dodeljuje po šesti put isključivo na osnovu mišljenja potrošača bilo je 565 domaćih proizvoda i brendova.

Cilj dodele tog priznanja , kako je rečeno na svečanosti koju je organizovalo udruženje "Moja Srbija" i Privredna komora Beograd, uz podršku Grada, je podsticaj razvoja domaće proizvodnje i ulaganje u poboljšanje kvaliteta i proizvoda i usluga .

Anketom je bilo obuhvaćeno 2.010 potrošača u 11 gradova Srbije i to isključivo u "maksi" prodavnicama.

Pored ove dve zlatne medalje za najomiljenije proizvode i proizvođače danas su dodeljena i priznanja za brendove koji su u svojim kategorijama ostvarili najbolje rezultate.

Nagrade "Moj izbor" dobili su u kategoriji Mleko i mlečni proizvodi - "moja kravica", u kategoriji Slatkiši - "plazma keks", u Mesu i mesnim prerađevinama - Zlatiborac, u kategoriji Ulje, prilozi i prelivi - Dijamant ulje, u kategoriji Supe, brašno i dodaci jelima - "začin C".

U kategoriji Odeća, obuća i proizvodi od tekstila nagrađen je Ledžend (Legend), u kategoriji Sve za kuću - Metalac posuđe, kod Bezalkoholnih pića - "next", kod Kozmetike i sredstava za higijenu - "meriks", kod Vina - "ždrepčeva krv", kod piva - "zaječarsko pivo", a kod žestokih pića - "rubin vinjak".

Predstavnik kompanije Bambi Nemanja Brković, kazao je da "plazma keks" šestu godinu za redom osvaja nagradu najboljeg slatkiša, a ove godine je proglašena i za najomiljeniji domaći proizvod.

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović kazao je da privredni potencijal Srbije nije mali i da ovakve akcije pozitivno deluju i mogu da daju "vetar u leđa" proizvođačima koji proizvode srpske proizvode.

Izvršni direktor Privredne komore Beograda Svetozar Krstić kazao je da se svake godine povećava broj proizvođača koji ulaze u izbor i koji mogu biti konkurentni i na najzahtevnijim tržištima sveta.

Predsednik Udruženja "Moja Srbija" Milan Ristić kazao je da očekuje da će iduće godine u ovaj izbor biti uvršteno više od 1.000 domaćih brendova.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SloboVU

I jednu i drugu marku su demokrate prodale hrvatskim biznismenima. Kao i Frikom, Somboled...

Dzo

Koliko imamo domacih proizvoda i nije neki tezak izbor.

Boki

@Dzo A gde je tu eurokrem?

special image