• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija pobednik Poslovnog kupa PKB

Izvor Telekom Srbija

Tim kompanije Telekom Srbija pobednik je Poslovnog kupa, koji je prvi put održan u organizaciji Privredne komore Beograda.

 Telekom Srbija pobednik Poslovnog kupa Privredne komore Beograda Izvor: MONDO TV

U konkurenciji deset uspešnih kompanija, predstavnici Telekoma Srbija, Slobodan Klinac i Miljan Orlović, svojim zapaženim učešćem u takmičenju menadžerskih sposobnosti osvojili su prestižno priznanje, statuu Poslovnog kupa Privredne komore Beograda koja im je uručena na svečanoj ceremoniji.

 „Predstavnici kompanije Telekom Srbija uspešno su odgovorili na zahteve takmičenja u izuzetno jakoj konkurenciji. Na taj način, članovi našeg tima nadogradili su postojeća i stekli nova korisna znanja koja će u velikoj meri doprineti daljem razvoju i održivosti naše kompanije. Telekom Srbija zapošljava visoko stručne kadrove i kontinuirano nastoji da podrži njihovo dalje usavršavanje“, poručila je Natalija Jegdić, izvršni direktor za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija.

Članovi prvoplasiranog tima Telekoma Srbija pokazali su se kao najbolji u poslovnim izazovima simuliranog slučaja osnivanja i uspešnog napredovanja firme, zasnovanog na Cesim platformi kao jednoj od najmodernijih načina obuke menadžera.

Takođe, dodatno su se istakli u veštinama i umećima koja su neophodna za donošenje poslovnih odluka vezanih za strategiju kompanije i prodaju proizvoda na tržištu.

„Privredna komora Beograda veliku pažnju poklanja aktivnostima koje afirmišu znanje i inovacije, a posebno mi je drago što smo po prvi put organizovali takmičenje za menadžere na osnovu finske Cesim platforme. Sve kompanije koje su učestvovale dale su zaista odlične rezultate, ali najbolja među najboljima bila je kompanija Telekom Srbija, koja je zasluženo osvojila prvi Poslovni kup Privredne komore Beograda“, izjavio je Milivoje Miletić, predsednik Privredne komore Beograda i tom prilikom uručio nagradu pobedničkom timu.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Walldorf

Bravo Telekom Srbije!!! Ovim ste pokazali da je svaka prica i ideja o prodaji Telekoma cisto ludilo i izdaja nacionalnih interesa Republike Srbije. Biznis vezan za telekomunikacije ne moze ici na nize. Kako vreme bude prolazilo, Telekom Srbije ce sve vise i snaznije predstavljati kicmu finansijskog sistema ove zemlje. Zato, sacuvajmo nesto istinski vredno, u interesu naroda drzave Srbije. Pozdrav!

Mladja

Bravo Miljane! Mada, vidjao sam ja ljude na snooker-u koji promasuju nemoguce :D

special image