• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije za seljake: Tezga na Kaleniću 6.500 evra

Izvor MONDO/Beta

Za tezgu u prvom redu na beogradskoj Kalenić pijaci danas je na licitaciji ponuđeno 810.000 dinara, što je bila i najveća ponuđena cena, saopštile su Gradske pijace.

 Beograd: Za tezgu na Kalenić pijaci - 810.000 dinara Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Beograđani imaju običaj da se žale da nema više pravih seljaka i njihove robe na pijacama već samo omraženi "nakupci". Zašto je to tako objašnjava i današnja vest iz JKP Gradske pijace.

Najmanja licitaciona cena za tezgu na Kalemić pijaci iznosila je, kako se navodi u saopštenju 470.000 dinara (oko 3.800 evra), tako da je jasno da indivudualni poljoprivredni proizvođači tu nemaju šta da traže sa svojom robom, već da to može da plati samo neko ko robe ima cele godine i radi u dve smene.

Na današnjoj licitaciji nadmetalo se i za tezge u prvom redu na novobeogradskoj pijaci "Blok 44" a izlicitirana je cena u iznosu od 205.000 dinara.

Za tezge na pijacama "Kalenić" i "Blok 44" bilo je 40 ponuda, a odluku o najpovoljnijem ponuđaču doneće komisija u roku od osam dana, nakon čega će biti zaključen ugovor o zakupu tezge.

Iz Gradskih pijaca je najavljeno da će raspisati licitaciju i za druge tezge na atraktivnim lokacijama na pijacama kako bi prvi put omogućili zainteresovanim da na transparentan način zakupe tezgu u prvom redu na pijaci.

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Macak

E seljace bedo. J..u te sa svake strane. Na tvom trudu i znoju bogate se sverceri .nakupci hladnjacari ma svaka neradnicka susa.

Zeco

Jbt,kao da je tezga u Parizu.Sram vas bilo.

Pratilac

Zato ne kupujem na pijaci nego kod pravog seljaka pa makar i skuplje bilo

special image