• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ MALO: Autoputem od Ljiga do Preljine od 7.11.

Izvor MONDO/Agencije

Deonica auto-puta Ljig - Preljina biće puštena u saobraćaj u ponedeljak, 7. novembra, najavljeno je danas iz Vlade Srbije.


Otvaranju te deonice na Koridoru 11 prisustvovaće premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Svečanost povodom puštanja te saobraćajne deonice bila je zakazana za 31. oktobra, ali je odložena dok se srpski zvaničnici ne vrate sa sastanka u Rigi, gde se sutra i prekosutra odžava samit Kine i 16 zemalja Evrope.

Raniji rok za završetak deonice duge 40,6 kilometara bio je 25. avgust, ali je zbog propusta produžen do kraja oktobra jer su bile potrebne popravke u tunelima.

Auto-put Ljig - Preljina je gradila azerbejdžanska kompanije Azvirt. Ukupna vrednost radova je 308 miliona evra a finansirani su novcem iz azerbejdžanskog kredita Srbiji od 300 miliona, dok je preostali novac na drugi način obezbedila Srbija.

Komentari 13

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ja

lepo je!budimo ponosni na to sto imamo!!to je nase dobro!bez obzira ko na vlasti!nerazumem negativne komentare!srpsko je

Alo

Kakvi su kraljvi ovi azerbejdzanci. Daju ti kredit 300 miliki, posalju svoju ekipu da odrade put i opet sve te pare vrate kuci a mi im placamo kamatu.

Boci

Sta je sa auto putem Preljina -Pozega? Hoce li to da se radi ili ne? Molim za odgovor od doktorke za puteve Z.Mihajlovic

special image