• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konferencija o saobraćaju u Beogradu

U Beogradu će 24. i 25. novembra, u organizaciji City Net Scientific Research Center Ltd, biti održana međunarodna konferencija iz oblasti saobraćajno-transportnog inženjerstva



Dvodnevna konferencija - International Conference on Traffic and Transport Engineering - ICTTE 2016, u beogradskom hotelu "Moskva" okupiće vodeće stručnjake iz oblasti drumskog, železničkog, vazdušnog i vodnog saobraćaja i logistike iz 40 zemalja sveta.

Na konferenciji će biti predstavljeno više od 150 radova iz različitih oblasti saobraćajno-transportnog inženjerstva.

Posebna pažnja biće posvećena problemima bezbednosti u saobraćaju, infrastrukturnim projektima, održivom razvoju, zaštiti životne sredine i sistemima javnog prevoza sa iskustvima svetskih metropolola, kao i zemljama u regionu.

Cilj konferencije je uspostavljanje zajedničke saradnje na izradi regionalnih infrastrukturnih projekata u cilju budućeg regionalnog povezivanja i povećanja mobilnosti. Prema rečima, direktorke konferencije, prof. dr Olje Čokorilo, jedan od strateških zadataka konferencije je i umrežavanje i razmena mladih istraživača i doktoranata iz Srbije sa istraživačima iz sveta koji se bave problemima saobraćaja u svojim istraživanjima.

Organizator konferencije ICTTE 2016 je City Net Scientific Research Center Ltd. u saradnji sa Saobraćajnim fakultetom, Univerziteta u Beogradu, i Italijanskom inženjerskom komorom.

Konferenciju će otvoriti direktorka konferencije prof.dr Olja Čokorilo sa Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, a zatim će se gostima obratiti Chris Pringle ispred izdavačke kuće Elsevier, kao i prof. dr Đanluka del Akva, jedan od vodećih stručnjaka iz oblasti saobraćajne infrastrukture sa Univerziteta u Napulju.

O detaljima konferencije pogledajte na sajtu ICCTE

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image