• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tinejdžer se nada nagradi: Poslao 450 fiskalaca

Željko Rakić (20) iz Lešnice poslao je juče iz pošte u toj varošici kod Loznice, 450 fiskalnih računa u 45 koverata, kako bi učestvovao u lutriji Poreske uprave Srbije.

Kaže ne samo da se nada stanu ili automobilu, već i "boljoj i uređenijoj Srbiji gde će veće šanse, pored ostalih, imati i on i njegova generacija", prenose "Večernje novosti".

"Osim fiskalnih računa od kupovine naše porodice, prikupljam i one naše velike familije. Svima im stavljam do znanja koliko je važno da se insistira na uzimanju fiskalnih računa", kaže Željko.

Željko je završio za kuvara u Srednjoj ekonomskoj školi, nema posla ali se nada da će se "naći neko radnom mesto za njega".

"Verujem da ću do kraja akcije prikupiti sigurno 4.000-5.000 računam pa ako i ne bude dobitka, za mene je dobit što sam uradio nešto valjano za svoju zemlju a ne samo da sedim i skrstim noge i ruke i čekam da se nešto dobro dogodi i za mene i za sve nas", prenose reči Rakića "Novosti".

Komentari 56

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

marko rus

Botina skuplja racune...i to one sto nece niko da uzme a mama mu radi na kasi pa jos i ne deli racune da bi sin moron poslao hahaha

haha

Sad poreska ne mora da seta od lokala do lokala sve im na adresu stiglo.Samo treba da isproveravaju. Ne verujem u nagradne igre, dok sam ne zasuces rukave nista......

М.И.Л.А.Н

Ја сам послао три коверте и то су ме једва наговорили,хтео сам једну само да пошаљем,јер ако те срећа хоће она ће те пронаћи у тој једној коверти,не треба бити похлепан.

special image