• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren Centar Etihad Aviation grupe u Beogradu

Izvor Tanjug

Etihad Aviation Group otvorio je danas Centar za objedinjene usluge u Beogradu, u kojem će biti zaposleno 200 radnika, a koji će pružati usluge kontakt centra i programa lojalnosti.


Centar su otvorili premijer Aleksandar Vučić i generalni direktor Etihad aviation group Džejms Hogan.

Planirano je da se broj zaposlenih poveća na 685 do 2020. godine, a centar je do te godine osposobljen da primi 4,4 milona poziva.

Zaposleni će u početku pružati usluge rezervacije i izdavanja karata, u koje spadaju prodaja, promena plana putovanja i obrada zahteva za posebnim uslugama.

U pogledu programa lojalnosti, zaposleni u kontakt centru će moći da pruže informacije o programima, kao i usluge upravljanja korisničkim nalogom i bonus miljama.

Centar će obavljati brojne zajedničke funkcije aviokompanija članica grupacije Etihad Ervejz sistem - usluge kontakt centra i programa lojalnosti u Evropi za aviokompanije Etihad ervejz, Er Srbija, Er Sejšels i Etihad Ridzenel, a u dogledno vreme će obuhvatiti i aviokompanije Alitalija i Erberlin.

Centar, koji se nalazi u okviru poslovnog parka Airport city na Novom Beogradu, omogućiće aviokompanijama da ostvare prednost na kompleksnom i konkurentnom globalnom tržištu, navode u Etihadu.

Beograd postaje centar ovog dela Evrope

Centar koji je danas otvoren u Beogradu, pokazuje da Srbi mogu ra rade isto što i najbolji i najuspešniji narodi i da Srbija u budućnosti može da pripada grupi takvih zemalja, poručio je premijer Aleksandar Vučić.

"Beograd postaje centar ovog dela Evrope",rekao je Vučić na otvaranju Centra.

On je najavio da će centar u narednom periodu zaposliti 700 radnika u najbolje opremljenom prostoru, te istakao da svi radnici u centru govore najmanje jedan strani jezik.

"Počeli smo da ulažemo u mlade ljude sa Filološkog fakulteta, da ih spremamo i za ministarstva, ali i za ovakve pozivne centre i drago mi je što mogu da računaju, bar deo njih, na posao po završenom fakultetu", rekao je Vučić.

On je rekao da je ponosan i srećan što je Etihad u konkurenciji Poljske, Bugarske i drugih zemalja izabrao Beograd i Srbiju, navodeći da je ponosan na zemlju i građane, budući da su ljudi bili presudan kvalitet koji je Srbija ponudila.

Vučić je rekao i da je država ispunila sve potrebne uslove, poput energetske bezbednosti, budući da taj centar mora da ima najmanje dva nezavisna izvora energije.

"Uradili smo sve što je potrebno, spremni smo da razgovaramo i o podsticajima", rekao je Vučić.

Komentari 39

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivana

Je l samo ja primecujem da premijer kaze da treba da se radujemo zato sto mozemo da radimo isto sto i najuspesniji narodi??? Ja radila u kontakt centru dok sam studirala, to se radi sa desetinom mozga!! Otkad smo mi toliko glup narod pa treba da budemo srecni sto su nama jadnima dali taj posao??? Kazite lepo da smo jeftina radna snaga, da ne mora da nas placa koliko bi morao u Emiratima, nemojte da nas zaje*avate!!! A da, i vi sa filoloskog da budete srecni sto cete da radite za 300€ (daj Boze i toliko) u kontakt centru sa zavrsenim fakultetom!

SIma

Beograd je centar ovog dela Evrope i ako treba i da ostane. Moramo da se borimo za razvoj nase prestonice. Drago mi je sto je toliko firmi i kopmpanija zainteresovano. To je znak da smo na odlicnom putu.

Vida

Vidi se da je Srbija krenula pravim putem.

special image