• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedimović: Nek vas ne lažu, ima para za traktore

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović ponovio je danas da je obezbeđeno dovoljno novca za odobravanje podsticaja za nabavku novog traktora u 2017. godini.

  Ministar Nedimović o subvencijama za traktore Izvor: MONDO/Dragana Todorović
Izvor: MONDO/Dragana Todorović

Ministar je poručio poljoprivrednicima da ne veruju onima koji kažu da do subvencija mogu da dođu nekom "prečicom".

"Nemojte da vas obmanjuju da može nešto preko reda da se završi, postoji info telefon u ministarstvu, da pozovete i prijavite ako neko pokuša da vas obmane", rekao je Nedimović u Raškoj.

Govoreći o jučerašnjim redovima poljoprivrednika ispred ministarstva, koji su želeli da podnesu zahtev za subvencije, Nedimović se našalio da je to "staro srpsko pravilo".

"Sišao sam među njih, odmah ujutro u 8.00 sati, pitam ih, ljudi što čekate, konkurs traje mesec i po dana, ima dovoljno novca. Kažu, nama su rekli da nema dovoljno novca", ističe ministar.

Navodeći da se prvi put posle ko zna koliko godina subvencioniše sa 50 odsto nabavka novih traktora u sektoru voćarstva, povrtarstva, vinogardarstva, Nedimović je rekao da novca ima sasvim dovoljno.

"Imamo i unutrašnje rezerve ukoliko se pojavi veći broj zahteva. Sinoć sam razgovarao i sa premijerom o tome, pošto je do juče stiglo 208 zahteva. Drago mi je, to znači da smo pogodili meru", naveo je Nedimović.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ratar

NEK vas nelazu ima para za traktore pa to su naše pare sto nam uzimate za odvodnjavanje a o navodnjavanju možemo samo da sanjamo bolje očistite kanale za te pare sto nam uzimate a dajete za gluposti dali će neko normalan da dodje na celo poljoprivrede

Seljak

Čuj pogodio meru ako je to mera 208 traktora na celu Srbiju ti si smesan ili je to za plakanje samo za vocarstvo Vinogradarstvo i povrtarstvo to je ka da ste kupili traktore za predškolski uzrast a sta je sa nama ratarima nama nedate te traktore preko 70 konja jer nam takvi traktori ni netrebaju pošto ste zemlju poodavno dali Arapima strancima i tajkunima tako da bolje da cutite i da se pokrijete usima i čekate da vas vise smene sa vlasti jer za ovo će neko da debelo odgovara za ovu otimačina se ide u zatvor

special image