Ekonomija

HITNO SE PRODAJE KUĆA OD 170 KVADRATA NADOMAK BEOGRADA: Sve luks, ima bazen i teretanu - CENA SNIŽENA! Evo gde se nalazi

Autor Ivana Lazić

Kuća na Fruškoj Gori od 170 kvadrata kompletno opremljena, ponuđena na prodaju.

Izvor: Facebook/screenshoot

Frušku goru smatraju jednom od najlepših predela Srbije, ima 16 jezera, 40 vodopada i čak 17 manastira, zbog čega je zovu srpskom Svetom Gorom. Ljubitelji prirode rado ovde provode vikend ili mini odmor, a na oglasima se često mogu videti odlične vikendice za prodaju ili izdavanje. 

Tako se na jednoj grupi pojavio oglas za prodaju kuće od 170 kvadrata, sa velikim bazenom, džakuzijem, teretanom i raznim atrakcijama za decu. U oglasu je navedeno da je u pitanju hitna prodaja, a cena je snižena. 

"Prodajem kuću na Fruškoj gori, odlična lokacija za odmor i opuštanje u prirodi, privatnost i mir zagarantovan. Kuća poseduje kuhinju ful opremljenu, trpezariju i dnevni boravak, kupatilo sa tuš kabinom u prizemlju.

Ono što je čini posebnom je bazen, smešten na osunčanom delu terena, 12x6 metara, novoizgrađen, sa toplotnom pumpom za grejanje vode, džakuzi za 4 osobe, 2 ležaljke sa masažom, slanom vodom i kompletni automatski sistem za pročišćavanje vode.

Na prvom spratu se nalaze tri spavaće sobe i wc. Kuća od 170m2 je okružena terenom od ukupnih 3000 m2 na kome se nalaze sadnice raznog voća i vinograd. Poseduje etno sto i etno roštilj, teretanu i razne atrakcije za decu. Kuća poseduje sopstveni bunar, video nadzor i alarm. Prodaje se kompletno opremljena i odmah useljiva. Cena imanja spuštena na 200.000 evra!", stoji u objavi, a vlasnica navodi da je u pitanju hitna prodaja. 

(Mondo)