Vaš novi Gorenje aparat vas može odvesti do MINI Coopera – prijavite se i baš ga VI osvojite!

Zamislite život u kojem vaši kućni aparati nisu samo tu da obavljaju i olakšavaju svakodnevne zadatke, već vam omogućavaju da osvojite nešto sjajno – potpuno novi MINI Cooper!

beograd.rs

Gorenje vam nudi priliku da unapredite svoj dom, a uz malo sreće, i da zasijate na ulicama u jednom od najlepših automobila na tržištu.

Do 21. oktobra ove godine, svaki put kada kupite i registrujete neki od velikih Gorenje aparata, postajete deo ove uzbudljive nagradne igre. Bez komplikacija – uživajte u svojim novim uređajima i sa iščekivanjem pratite da li ste baš VI srećni dobitnik.

Zamislite frižider koji savršeno čuva sveže namirnice, tako da je svaka tako slasna i ukusna kao da ste je tek doneli iz bašte. Uz Gorenje multifunkcionalne pećnice, vaša omiljena pica ili lazanja izlaze iz rerne savršeno pečene, kao iz vašeg omiljenog restorana. A napredni kuhinjski roboti pretvaraju i najkompleksnije recepte u pravu dečju igru.

Pravo uzbuđenje, međutim, dolazi kada shvatite da svaki od tih aparata može biti korak bliže osvajanju MINI Coopera! Zamislite samo kako se vozite gradom u automobilu koji savršeno spaja eleganciju i performanse, dok vaš dom blista zahvaljujući pametnim uređajima koji svakodnevicu čine jednostavnijom i lepšom.

Prijava je jednostavna – samo registrujte svoj Gorenje uređaj na zvaničnoj web stranici i automatski ulazite u igru. Ali to nije sve! Pored glavne nagrade, Gorenje je pripremilo i brojne druge vredne poklone koji će obradovati srećne dobitnike.

Jednostavno rečeno, nema boljeg načina da osvežite svoj dom i svakodnevni život. Gorenje aparati su tu da vas podrže na svakom koraku, a MINI Cooper čeka da vas odvede na sledeću veliku avanturu. Izvlačenje srećnih dobitnika zakazano je za 22. oktobar ove godine, pa ne propustite priliku da osvojite nagradu koja može promeniti i ulepšati vašu svakodnevnicu.

Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Gorenje / Hisense Studio i uživajte u udobnosti, inovacijama i vrhunskom dizajnu uz Gorenje – a možda će baš vas ubrzo čekati ključevi novog MINI Coopera!