Svakog utorka uživajte u pogodnostima uz Mastercard

Ostvarite keš-bek uz plaćanje mobilnim novčanikom.

Promo

Ove jeseni, utorak postaje naš omiljeni dan! Ukoliko imate Mastercard karticu u okviru svog mobilnog novčanika, do 10. decembra imate priliku da uživate u sjajnoj pogodnosti. Sve što je potrebno jeste da prvo registrujete svoju Mastercard karticu na priceless.com/dan a potom utorkom obavite kupovinu tom karticom u okviru svog mobilnog novčanika u minimalnom kumulativnom iznosu od 3.000 dinara, i imate mogućnost da ostvarite keš-bek od 1.000 dinara.

Ističemo da se prednost ovakvog načina plaćanja ogleda u tome da ne morate da razmišljate da li ste poneli novčanik sa sobom jer sve što vam je potrebno za plaćanje se nalazi upravo u vašem telefonu. Pored mobilnog novčanika možete da koristite i pametni sat ili drugi uređaj, kako biste brzo, sigurno i jednostavno obavljali plaćanja u supermarketu, kafiću, butiku ili na bilo kom drugom prodajnom mestu.
Osim toga što svoje (platne) aktivnosti možete obaviti jednostavno i brzo, dopašće vam se i to što mobilni novčanici podržavaju biometrijsku autentifikaciju, odnosno skeniranje otiska prsta ili lica kao način da potvrdite svoje plaćanje, što ih čini sigurnim i praktičnim za korišćenje.

Iskoristite utorak pred vama i uživajte u keš-bek pogodnosti uz vaš Mastercard.

Napominjemo da ova ponuda važi za korisnike Mastercard kartica izdatih u Srbiji, a sve detalje o promotivnoj kampanji možete pronaći na priceless.com/dan.