Ana Aleksić izabrana za predsednicu Upravnog odbora WMG fondacije

Ana Aleksić, članica uprave WMG i CEO WMG Media, izabrana je za predsednicu Upravnog odbora WMG fondacije.

Promo

Fondacija je osnovana u martu ove godine s ciljem da podrži projekte i inicijative koje doprinose samoodrživosti društva u Srbiji i na Zapadnom Balkanu, s posebnim fokusom na unapređenje saradnje između regiona i Evropske unije.

Jedan od najznačajnijih projekata WMG fondacije jeste platforma EUpravo zato, koja je pokrenuta kako bi jačala poverenje i partnerstvo između Srbije, regiona i EU.

Ana Aleksić ima bogato iskustvo u vođenju i razvoju poslovnih strategija. U kompaniji WMG Ana je članica uprave i rukovodi medijskom divizijom. Zadužena je za razvoj i poslovanje svih medijskih brendova koji posluju u sastavu WMG. Uspešno je vodila najvažnije projekte u kompaniji i bila je glavni direktor za transformaciju, čime je doprinela rastu i razvoju ne samo divizije kojom danas rukovodi već i celokupnog portfolija WMG. Svoje bogato radno iskustvo sticala je u vodećim kompanijama na Zapadnom Balkanu koje se bave odnosima s javnošću, digitalom, istraživanjima, marketingom i strategijom.

Sigurni smo da ce kao predsednica Upravnog odbora WMG fondacije svojim bogatim iskustvom doprineti realizaciji ciljeva fondacije, unaprediti njene projekte i inicijative, te proširiti uticaj fondacije kako na lokalnom tako i na regionalnom nivou.