Novi Sad na Mondu

RUSKINJA SE RAZOČARALA U NOVI SAD! "Ništa slično nisam videla, imaju samo DVE stvari!"

Autor Ivana Vlajković

Ruskinja Nataša se razočarala Novim Sadom.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić/Youtube/За Границы/Screenshot

Ruskinja Nataša je proteklih godina živela u Turskoj i Srbiji, a na svom Jutjub kanalu je objasnila zašto je odlučila da se vrati u Alanju. Navela je da su je upozoravali da ne treba da živi u Beogradu jer je "smrdljiva deponija", te je izabrala Novi Sad. U ovaj grad je stigla sa mužem početkom februara. "Znali smo da je ovo grad bez mora i palmi i otprilike smo znali šta nas čeka", rekla je ona u snimku.

Objasnila je da su našli smeštaj u blizini Železničke stanice. U snimku je navela da nije bila oduševljena onim što je videla. Rekla je kako su pročitali da je Novi Sad sličan Sankt Peterburgu, a Beograd Moskvi, ali kaže da u najvećem vojvođanskom gradu nije našla ništa što je podsećalo na ruski grad.

Ruskinja o Novom Sadu
Izvor: Youtube / За Границы

"Ni arhitekturu, ni vibracije, ništa slično nisam videla. Imaju samo dva šetališta, nisam videla ništa od onog što sam očekivala", kazala je ona. Istakla je da ništa lepo nije videla na 300, 400 metara od centra grada. U svom videu je govorila i o Petrovaradinskoj tvrđavi i da je lepa. Napomenula je da u Petrovaradinu ne može da se živi jer su zgrade stare.

"Lepo je slikati i to je sve. Tamo jednostavno nema gde da se prošeta", nastavila je ona. Ruskinja Nataša je pomenula i Štrand i rekla da joj se nije svideo. Odlučila je da se sa mužem vrati u Tursku.

BONUS VIDEO: 

(MONDO)