Kosovska policija je danas sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku. Koordinisana akcija Kosovske policije i upadi u poslovnice Poštanske štedionice počeli su istovremeno oko 15 sati u sve četiri opštine na severu Kosova.

Nakon upada klijenti banke koji su se u tom trenutku našli u poslovnicama Poštanske štedionice napustili su objekte dok se ispred zgrada banke u sve četiri opštine nalaze pripadnici Kosovske policije naoružani dugim cevima.

Kako saznaje "Kosovo online", pripadnici specijalnih jedinica raspoređeni su na više punktova u ulicama koje vode prema bankama.

Policija je upala i u zgradu Uprave za trezor u Severnoj Mitrovici.

U ovom trenutku kolona oklopnih policijskih vozila se kreće prema Leposaviću.

Pretpostavlja se da ova akcija kosovske policije ima veze sa sprovođenjem mera Centralne banke Kosova i ukidanjem dinara.

BONUS VIDEO: ŠOK! NEMAČKA POKUŠALA DA PRIPOJI KOSOVO ALBANIJI! Istoričar otkrio detalje sramnog dokumenta koji je ciljao na RAZBIJANJE SRBIJE

ŠOK! NEMAČKA POKUŠALA DA PRIPOJI KOSOVO ALBANIJI! Istoričar otkrio detalje sramnog dokumenta koji je ciljao na RAZBIJANJE SRBIJE  Kurir televizija

(Mondo/Kosovo Online/M. Š.)