Ministarka za brigu o porodici i predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski obavila je jutros u 8 časova svoju građansku dužnost glasajući na biračkom mestu 34 u OŠ "Janko Veselinović" na Voždovcu. 

Milica Đurđević Stamenkovski za tu priliku je obukla beli sako, crnu majicu i crne pantalone. Veliku pažnju je privuklo njeno elegantno izdanje. Ministarka za brigu o porodici se diskretno našminkala. Takođe je imala i jednostavnu frizuru. Kako se vidi na fotografijama, Milica Zavetnica je na glasanje došla sa puštenom kosom.

MONDO/Stefan Stojanović Lokalni Izbori

Podsetimo, Milica Đurđević Stamenkovski je rođena 21. jula 1990. godine u Beogradu, opština Zvezdara. Pohađala je Osnovnu školu "Dragojlo Dudić", a potom upisala Prvu beogradsku gimnaziju, gde je i maturirala. Posle gimnazije, upisala je Fakultet političkih nauka, na kome je stekla zvanje diplomiranog politikologa.

BONUS VIDEO: 

Kurir televizija MILICA ZAVETNICA PRIHVATILA MINISTARSKO MESTO? Usred razgovorila OTKRILA: Razgovarala sam sa predsednikom oko NAJVAŽNIJIH pitanja!

(MONDO/I.V.)