Slušaj vest

Pripadnici takozvane specijalne kosovske policije upali su danas u podne u zgrade Privremenih organa u četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije - Kosovska Mitrovica, Leposavić, Zvečan i Zubin Potok. Policija je naoružana dugim cevima upala u isto vreme, nešto posle 17 časova u zgrade Privremenih organa opštine u Kosovskoj Mitrovici i Leposaviću.

Specijalci su upali i u bolnički krug KBC u Kosovskoj Mitrovici, kao i u zgradu u Kosovskoj Mitrovici u kojoj se nalazi PIO fond, prostorije Kancelarije za KiM, Kosovsko-mitrovački upravni okrug i Centar za socijalni rad.

Ispred zgrade nalaze se policajci sa fantomkama i dugim cevimaZamenik komandira kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je da se akcija odvija u sve četiri opšine na severu, u koje su, kako je rekao, smeštene paralaelne institucije i podvukao je da u to ne spadaju zdravstvene i obrazovne ustanove.

Pogledajte fotografije sa severa Kosova

Kurir, Kosovo Online Kosovo, Kosovska policija

BONUS VIDEO:

kurir televizija "IZVEŠTAJI AMERIČKE POLICIJE POKAZALI TZV. KOSOVO KAO CRNU RUPU?" Stručnjaci o problemu krijumčarenja ljudi

(Kosovo online/MONDO/Aleksandar Blagić)