• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasti u Preševu - Vučiću oduzeti zahvalnicu

Izvor Tanjug

Zamenik predsednika opštine Preševo Dželal Memeti pokrenuo je inicijativu da se premijeru i izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću oduzme zahvalnica koju mu je uručilo prethodno rukovodstvo Preševa pre skoro dve godine.


Kako prenose mediji na albanskom jeziku u Preševu i Bujanovcu, Memeti je zatražio od Skupštine opštine Preševo i od aktuelne predsednice opštine Preševo Ardite Sinani da poništi zahvalnicu koja je Vučiću uručena 15. jula 2015. godine.

"Tokom mandata prethodne lokalne vlasti, bivši predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa predao je premijeru Aleksandru Vučiću zahvalnicu, uz čestitke. Još od tada to kao skandalozni čin ocenjuju ne samo lokalni političari u Preševu već takođe i iz Prištine i Tirane", kazao je Memeti.

Musliu: Živim u Preševu i Rama je moj predsednik


Mustafa je 15. jula 2015. godine uručio zahvalnicu opštine Vučiću, koji je tada prvi put boravio u zvaničnoj poseti Preševu povodom otvaranja vanbolničkog porodilišta.

Kako je tada navedeno, Vučiću je zahvalnica uručena zbog posebnog doprinosa opštini Preševo.

-----------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Komentari 56

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SRB

Boli ga uvce, fotelja je glavna!

rm

e jadan si ti arnautin i balija kada se krijes iza SRB,smeta vam Vucic a ne smetaju vam SRBske pare i pomoc,a Vucic bi trebao na tu zahvalnicu da vam se pop*sa na nju i da je licno odnesete ramu u tiranu,a uz put svratite i kod tacija da poljubi.

SRB

@rm SNS-botine, NATO-sluge stidite se, koga sve podržavate, u suludim porukama, o vašem Germanofilskom vođi i njegovim prijateljima, koji su, istorijski, dokazano, Srbski neprijatelji! Rodoljublje i Pravoslavlje su vam, mislene imenice!

special image