• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Odluka o izborima u skladu sa Ustavom i u najboljem demokratskom maniru"

Izvor mondo.rs

Odluke o nastavku izbornog procesa i datumu izbora biće donate u najboljem demokratskom maniru, izjavila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Brnabić će sutra prisustvovati sastanku predsednika Aleksandra Vučića sa političkim strankama koje će učestvovati ili imaju nameru da učestvuju na izborima.

Upitana o datumu izbora s obzirom da se pominju kraj juna ili početak, Brnabić kaže da će država odlučiti u skladu sa Ustavom i zakonom.

Možda će vas zanimati

"Videćemo kako će proći sastanak. Najvažnije je da sačuvamo svaki život, da nastavimo trend smanjenja broja novo zaraženih do konačnog gašenja epidemije", rekla je Brnabić na TV Prva.

Podsetila je da je odluka o zaustavljanju izbornog pročesa doneta na sastanku Vučića sa predstavnicima političkih partija I to širokim konsenzusom.

"Građani su mogli da vide da je i pre odluke o zaustavljanju izbornih radnji Vučić pozvao sve političke stranke koje su predale liste I koje imaju nameru da učetsvuju na izborima na konsultacije. Bila sam tada prisutna, biću prisutna i sutra", rekla je Brnabić.

Navela je da će predsednik Vučić opet ispuniti obećanje da se ponovo sastane sa predstavnicima političkih stranaka pre donošenja odluke o datumu izbora.

"To je jedna od najboljih demokratskih praksi i primera kako to može da se uradi u uređenim državama", rekla je Brnabić.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

IvkePsy

Nebitno je ko ce pobediti na izborima jer cela politicka scena je biti ociscena od naroda i doci ce neko treci. Muka nam je vise od svega, sve mere ste presli i gnev je ogroman.

Repac Plandište

U ovom trenutku je najvažnije da se izbori odrze sto pre i da na ovaj ili onaj način izaberemo predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta vojske Republike Srbije i za vrhovnog ajatolaha. Ljudi treba da znaju da kada se prikupljaju potpisi za pristojnu, postenu, normalnu i naprednu Srbiju i njene satrape tada Korona ne vazi i nije moguće zaraziti se. Korona vazi samo za Djilasa, Jeremica, Obradovica i Lutovca, onog Kesica i Ivanovića koji bi da se zaraze pa da zarazu prenesu penzionerima da ne bi glasali za Caleta, Djuku, Vulina, Nesu i ekipu. Dakle ko god bi da glasa protiv predsednika ili bi da bojkotuje izbore taj je u velikom riziku da fasuje koronu. Ostali su bezbedni. Sa ovim se je slozila struka, Darijin brat Bojan Kisic i kineski stručnjaci.

Korto

Svi na izbore da skinemo sektu! Za bilo koga drugoga, pa onda i njih menjati ako ne valjaju!

special image