Obradović i pristalice Dveri drže transparente "Dole vlada", "Da li korona zavisi od izbora", "Ne može Đurđevdan, ali izbori mogu", nose zastave Srbije i stranačka obeležja, i dovikuju da je predsednik Srbije "izdao Kosovo".

Oni su, uoči početka sednice, blokirali centralne stepenice na ulazu u parlament, duvaju u pištaljke i ne dozvoljavaju poslanicima da uđu u skupštinsko zdanje, koji glavnom ulazu u Skupštinu mogu da pristupe jedino sa bočne strane.

U jednom trentuku je umalo došlo do koškanja, jer su neki poslanici hteli da uđu u zgradu Skupštine, gde bi trebalo da počne nova sednica.

U skupštinu je nešto malo pre 10 sati došao ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a u jednom trenutku se lider Dveri sa pištaljkom uneo u lice ministru, koji je nastojao da ga drži na odstojanju.

POGLEDAJTE

Obezbeđenje je stalo između njih dvojice, kako ne bi došlo do većeg incidenta, a zatim su ministra Lončara "sproveli" u parlament, na glavni ulaz, ali sa bočne, a ne centralne strane.

KOŠKANJE SA MARJANOM RISTIČEVIĆEM

Pre Lončara, u parlament je stigao i lider radikala Vojislav Šešelj, kojem su okupljeni vikali "ua".

JOŠ SNIMAKA

Obradović je pre dva dana u skupštinskoj sali duvao u pištaljku, nakon čega ga je obezbeđenje bukvalno izguralo iz sale.

BILO JE RASPRAVE I SA ČEDOMIROM JOVANOVIĆEM

Kurir/Zorana Jevtić, Kurri/Zorana Jevtić Čeda Jovanović i Boško Obradović

Obradović je potom poručio da Dveri neće stati u nameri da smene ovu vlast:

BOŠKO OBRADOVIĆ JE DANAS POCEPAO LAŽNIH 100 EVRA (FOTO)

Kurir/Zorana Jevtić Boško Obradović pocepao 100 evra

PORUKA ALEKSANDRA VUČIĆA