• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVI REZULTATI LOKALNIH IZBORA: Srpska lista ubedljivo prva u srpskim opštinama, u Severnoj Mitrovici najdominantnija 

Autor Veljko Petranović

Centralna izborna komisija je objavila da je na osnovu do sada prebrojanih glasova u Severnoj Mitrovici kandidat Srpske liste za gradonačelnika Milan Radojević osvojio 86,37 odsto.

 Rezultati lokalnih izbora na Kosovu 2021 Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Zajednički kandidat albanskih stranaka za gradonačelnika Severne Mitrovice Erden Atić osvojio je 13,63 odsto. Srpska lista za odbornike Skupštine opštine Severna Mitrovica ima potpunu dominaciju, pokazuju podaci na sajtu CIK.

U opštini Novo Brdo na osnovu 31,82 odsto prebrojanih glasova vodi kandidat Srpske liste Saša Milošević - 62,43odsto, a u trci za odbornike Srpska lista ima 82,69 odsto.

Možda će vas zanimati

U opštini Leposavić na osnovu 20 odsto prebrojanih glasova kandidat Srpske liste Zoran Todić osvojio je 98,32odsto, a Srpska lista osvojila je 94,39 odsto glasova za odbornike Skupštine opštine.

U opštini Štrpce na osnovu 11,11 odsto prebrojanih glasova, najveći procenat je osvojio Dalibor Jevtić, 50,21 odsto, a Srpska lista 83,73 odsto.

U opštini Gračanica na osnovu 10 odsto prebrojanih glasova vodi kandidatkinja Srpske liste Ljiljana Šubarić, dok je u opštini Parteš na osnovu 28,57 odsto prebrojanih glasova 81,14 odsto osvojio Dragan Petković ispred Srpske liste.

(MONDO/Kosovo Online)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sloven

Nakon ovakvih rezultata svaki vid empatije prema Srbima na Kosovu prestaje. Pre 5 dana ih je ostavio na cedilu, kao i svaki put pre toga, a stalno mu daju glasove. Ne pada mi na pamet da ratujem za takav narod, nek im on pomogne, samo da ne bude kao do sad.

special image