• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poezija sa roštilja: Domaće pile i letnji tartufi sa srpskih planina

Izvor Promo

Svi mislimo da znamo da pravimo piletinu, ali...

 Mirjana Bobić Mojsilović i Filip Ćirić_Domaće sveže meso.JPG Izvor: Promo/Dragan Mujan

IDEA, Roda i Mercator su zajedno sa Mirjanom Bobić Mojsilović, našom poznatom književnicom i Filipom Ćirićem, chef-om Homa restorana koji preporučuje Michelin odlučili da nam pokažu da stvarnost nije dovoljna i da kreativnost može da se desi svuda, posebno na prvomajskom roštiljanju.

Predstavljaju recept za roštiljski specijalitet koji je posebno za ovu priliku osmislio naš poznati chef, a otkrio je i tajne za najbolji ukus: samo 100% domaće sveže meso jer mu znamo, kako kaže, i istoriju i geografiju, ali i prirodu i društvo.

Samo za domaće meso pouzdano možemo da tvrdimo da je sveže, kontrolisano i kvalitetno, zato što je 100% uzgajano na najvećim domaćim farmama sa dugom tradicijom, isključivo hranjeno hranom iz naših fabrika stočne hrane, zato što je 100% kontrolisan celokupan proces, od uzgoja do prevoza, nema zamrzavanja, pa meso može za najviše 48 sati da stigne od farme do, na primer, sarme. Ali, ovoga puta, sarmu ostavljamo po strani, a da biste napravili najbolju piletinu sa roštilja do sada, poslušajte Filipa i Miru.

Pogledajte

02:38
Domace sveze meso bataci
Izvor: Promo
Izvor: Promo

Mercator-S u svom sistemu od 210 mesara u svim Idea prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima svojim potrošačima nudi samo 100% domaće meso koje je 100% UZGAJANO na najvećim domaćim farmama sa dugom tradicijom, isključivo HRANJENO hranom iz naših fabrika stočne hrane i gde je 100% KONTROLISAN celokupan proces, od uzgoja do prevoza. Nema dubokog zamrzavanja, pa meso za najviše 48 sati stiže od farme do, na primer, roštilja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image