Lider LDP Čedomir Čeda Jovanović našao se u središtu novog skandala, posle nedavnog saslušanja zbog navodne tuče sa suprugom Jelenom koju su oboje u novobeogradskoj policiji glatko negirali. U Elektrodistribuciji Beograd je potvrđeno da je političaru juče skinuto brojilo zbog krađe struje jer račune nije plaćao od 2020. godine. Dosad nisu mogli da mu skinu brojilo jer je bilo pod ključem. Kako saznajemo do komšija, uvek je pronalazio način, kako kažu, "da se izvuče".

Najmanje dva miliona dinara duga

EDB-u ga je prijavio vlasnik stana u kom živi kao podstanar, a koji je ujedno i vlasnik firme Europolis, koja je tu registrovana. Tako je EDB-u podnet zahtev da se skine brojilo. Kako se nezvanično saznaje, reč je o najmanje dva miliona dinara duga koji nije plaćen. Tako da će Jovanović sada pred pravosudnim organima morati da objasni kako je do svega toga došlo.

Šta na sve to kaže Jovanović?

Kada je pozvan za komentar, Jovanović je za Republiku rekao da se "radi o običnoj gluposti". "Zaista nemam šta da vam izjavim, ni kako da budem jasniji, jer znam ko je to slagao i znam i zašto", rekao je Jovanović.

(MONDO/Kurir)