Suzana Pantić, supruga uhapšenog Dejana Pantića, policajca sa severa Kosova i Metohije, se oglasila za "Kurir" i rekla da i dalje ništa ne zna o svom mužu. Niko joj ništa ne govori.

"Nemamo ni novih ni starih informacija. Od kada je moj muž uhapšen niko nam ništa ne govori. Ne znam da li je primio lekove. O njemu nema ni traga ni glasa, kao da je propao u zemlju. Ne znam šta da očekujem, ne znam čemu da se nadam, ovo je agonija od života, pakao! U ovoj situaciji u kojoj se našla moja porodica, mogla je da se nađe bilo koja porodica u Kosovskoj Mitrovici. Nikad nismo imali problema ni sa kim. Pitaju me unuci da li će deda da kupi novogodišnju poklon. Ja mislim da deda ove godine neće da kupi novogodišnji poklon! Ne znamo ni gde je, ni da li će izaći, ni da li ćemo ga čuti. Mi smo ovde nemoćni!", rekla je Suzana.

Sin Predrag ističe da je položaj njegovog oca gori od položaja taoca.

"Zašto je tako teško da se čoveku dozvoli njegovo elementarno ljudsko pravo na poziv? Sve što znamo jeste da je spavao na stolici. To je bilo nakon 48 sati pritvora. Da li je i dalje na toj stolici ne znamo. Ljudi, ovo je 21. vek! Čovek da je najgore zločine počinio treba da ima pravo da se javi, a kamoli nevin čovek za kojeg je ceo grad ustao. Čovek je otet!", izjavio je sin Predrag.

POTRESNO! PORODICA DEJANA PANTIĆA U PAKLU! Supruga: Rekla sam unučićima da deda ove godine NEĆE KUPITI POKLONE ZA NOVU GODINU Kurir televizija

(MONDO/Kurir)

.