Ulaganje od 100 miliona dolara u novi proizvodni pogod i otvaranje 200 novih radnih mesta kako bi se u Srbiji proizvodile patrone nesagorevajućeg duvana, namenjene pre svega izvozu, predstavlja veliki iskorak ka ostvarenju vizije kompanije o budućnosti bez duvanskog dima.

Filip Moris ima ambiciozan cilj da bude deo rešenja za globalni problem pušenja, nudeći naučno utemeljene bezdimne alternative cigaretama. Misija kompanije je jasna - smanjiti broj pušača prelaskom na manje štetne alternative koje predstavljaju bolji izbor u poređenju sa tradicionalnim cigaretama.

Potpredsednik kompanije Filip Moris za jugoistočnu Evropu, Hristos Harpantidis, u svojevrsnom osvrtu na poslovnu 2023. godinu ističe značaj međusobne regionalne saradnje između filijala kompanije, razvoj profesionalnih veština među zaposlenima kao i značaj same investicije u nišku fabriku kojom Srbija učvršćuje svoju poziciju na putu kompletne transformacije poslovanja, s ciljem da se tradicionalne cigarete pošalju u prošlost.

Hristos Harpantidis (PMI): Kreće novo poglavlje poslovanja u Srbiji (VIDEO) Promo