• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo šta nam je poželeo premijer u 2013.

Srpski premijer Ivica Dačić poželeo je građanima da u 2013. godini budu živi i zdravi, da se u Srbiji rađa više dece i da imaju poverenja u vladu, jer će ona svakako deliti sudbinu svog naroda.

"Obično u ovakvim situacijama političari vole da kažu prigodne reči koje se tiču nekih standardnih šema - da građani žive bolje, da bude bezbedno… Ja samo želim da kažem da građani Srbije treba da znaju da imaju Vladu koja im možda neće omogućiti da nekom čarolijom sve probleme rešimo preko noći, ali da sigurno imaju vladu koja razume svoj narod i koja će deliti sudbinu naroda. Ako narod ne može da živi bolje, neće moći ni vlada", istakao je Dačić.

Premijer je poručio i da Vlada Srbije želi da sa građanima održi "neposredan odnos" i da ni u 2013. neće odstupiti od svojih ciljeva jer, kako ističe, "ako znamo da je nešto dobro za ovaj narod, isto tako to čvrsto branimo".

On je posebno poželeo da se u Srbiji rađa više dece:

"Ako nema više novorođene dece, Srbiji nisu potrebni nikavi neprijatelji, niti ratovi - uništićemo sami sebe", istakao je Dačić za Tanjug.

(Tanjug, foto: Tanjug, Nenad Milošević)

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ZMANKE

Realno .Srbijo srecna nova .samo slozno

Narodni poslanik

A ja tebi Dacicu zelim da budes predsednik Komunisticke partije Srbije i budes na vlasti ceo zivot kao Tito. Sve sto vise gazimo ka kapitalizmu vise mi se svidja komunizam.

nebojsa kosovo i metohija

slazem se sa vama gospodine premijeru deca se radjaju a vi treba da poklonite ljubav deci i nadohnadu eto ja zivim na kosovu i metohiji i ne dobijamo nadohnadu osim 11.080 din pa kako da se radjaju deca od tog dodatka to je moja nadohnada gospodine premijeru ti nam daj novac a mi cemo srbiji deci kod se dobilo u opstini orahovac 12-toro dece i to je super

special image