• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gašić: Treba nam pobeda od 51 odsto

Izvor MONDO/Agencije

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić izjavio je u Jagodini da toj stranci treba minimalna pobeda od 51 odsto kako bi napravila stabilnu vladu i pozvao članstvo da krene u kampanju od vrata do vrata.

Govoreći na plato - parkingu "Vivo" šoping centra, pred članovima i pristalicama iz Jagodine, Ćuprije, Svilajnca i Paraćina, Gašić je istakao da SNS treba pobeda od 51 odsto da napravi stabilnu vladu, da vodi Srbiju na putu koji je Aleksandar Vučić zacrtao 2014. godine.

"Moramo da pobedimo sa minimalnih 51 odsto, da budemno sigurni da neće moći niko više i nikada, ni od domaćih ni od stranih faktora, da nas ucenjuje na bilo koji način", rekao je Gašić.

Treba nam ta pobeda da bi mogli da sprovedemo reforme do kraja, da bi mogli Srbiju ponovo da uredimo, da korača ponosno kao nekada, dodao je.

Komentari 96

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vase Ime

You wish

Marija

Necete sami praviti vladu

Marko Marko

Gašić je osoba koja se istakla u SNS-u. Omalovažio sve pripadnice lepšeg pola, tj. pokazao svoje pravo lice. A sad hoće još vlasti. Trebalo bi da svi što pre odete sa vlasti, da narod ne bude omalovažavan i ponižen.

special image