• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DS: SSP se poziva na Rezoluciju 1244

Demokratska stranka podseća da je vlada na čijem čelu je bio Vojislav Koštunica donela odluku da SSP treba da bude potpisan.

Demokratska stranka (DS) saopštila je da je Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Srbije EU od suštinske važnosti za očuvanje teritorijalnog integritetata jer se poziva na Rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti UN.

DS je navela da je vlada na čijem čelu je bio Vojislav Koštunica sporazum pregovarala u dva mandata i parafirala kao i da je Vlada Srbije donela odluku da on treba da bude potpisan.

"Nejasne su pobude premijera i njegovih ministara koji neprestano zbunjuju i plaše građane sadržajem sporazuma koji su sami pregovarali i usvojili, a koji u istom takvom neizmenjenom obliku treba da bude i potpisan", ističe DS.

Sporazum o stabilizaciji i pridriživanju potvrđuje teritorijalnu celovitost zemlje i poziva se na Rezoluciju 1244, navodi se u saopštenju i ističe da su oni koji obmanjuju javnost o tvrdnjama o štetnosti sporazuma "istinski protivnici celovite i ekonomski razvijene Srbije".

Dodaje se i da je sporazum važan zbog ekonomskog razvoja zemlje.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image