Srbija

Aleksandar Vučić se oglasio na Instagramu: San postaje stvarnost! (VIDEO)

Autor .

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu uoči otvaranja Istočnog kraka na Koridoru 10. "Hvala svim divnim i vrednim ljudima koji su radili na ostvarenju ovog sna".

On je na Instagram profilu Budućnost Srbije napisao:

"Hvala svim divnim i vrednim ljudima koji su radili na ostvarenju ovog sna. Za Srbiju ovaj auto-put ne znači samo kilometre već i povezivanje, nove investicije, nova radna mesta, veće plate i ostanak ljudi na svojim ognjištima. Ovo je budućnost koju želimo da ostavimo našoj deci" .

Uz ovaj post sa rečima zahvalnosti objavio je i kratak snimak na kojem se vidi kako izgleda novi auto-put i tunel Bancarevo.

Ceo istočni krak Koridora 10 ka Bugarskoj svečano će danas biti otvoren za saobraćaj, čime se i zvanično obeležava završetak kompletne izgradnje Koridora 10 u Srbiji, čija je trasa sada u potpunosti povezana sa šest traka autoputa, od hrvatske i mađarske granice do Makedonije i Bugarske.

Svečanosti će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica vlade Ana Brnabić i premijer Bugarske Bojko Borisov, predstavnici vlada dve zemlje, inostranih kreditora i kompanija koje su radile na ovoj deonici, kao i građani.