Srbija

Vučić: Izvesno da ćemo na izbore sa Ljajićem i Krkobabićem

Izvor mondo.rs

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da je izvesno da će na izbore izaći sa na PUPS-om Milana Krkobabića i SDPS-om Rasima Ljajića.

Vučić je, gostujući u jutarnjem programu TV Prve, rekao da će izbore raspisati 3. ili 4. marta, po dolasku iz Vašingtona i da je izvesno da će na izbore izaći sa Krkobabićem i Ljajićem a da će odluka o koalicijama biti doneta na sednici Glavnog odbora.

Vučić se našalio da to neće učiniti 5. marta, jer bi neko mogao da kaže da je to na njegov rođendan. A za 4. bi rekli da je rođendan Crvene Zvezde i dan kada je umro Staljin, rekao je on.

Vučić je obećao i da će se boriti za svaki glas jer, kako je rekao, svima smeta snažna SNS i poručio penzionerima da će im penzije uskoro brže rasti i pratiti snažni ekonomski napredak Srbije. 

Radićemo da penzioneri osete naš veliki ekonomski rast. Oni su nam pomogli u reformama i zato ćemo raditi na dome da i njihove penzije rastu brže. Penzioneri to zaslužuju. Oni su deo društva koji je uvek brinuo o našoj deci i žrtvovali su se za njih i sada možemo da im pokažemo našu brigu o njima, rekao je Vučić.

On je pojasnio da će se njegova i politika SNS svoditi na to šta možemo da uradimo za budućnost, kako da vratimo mlade i stare iz inostranstva.

Radićemo na tome da na zemlja bude puna dece a ne nezadovoljnih ljudi, rekao je predsednik Srbije i ponovio da je 48,2 posto glasova najniža granica i da bi sve ispod toga bilo poraz SNS koja je "ubedljivo najbolja politička partija".