Srbija

SPAS predao izbornu listu "Aleksandar Šapić - Pobeda za Srbiju"

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Srpski patrioski savez (SPAS) predao je danas RIK-u izbornu listu ''Aleksandar Šapić - Pobeda za Srbiju'' za parlamentarne izbore koji će biti održani 26. aprila.

Izvor: MONDO/Sandra Krstanovic

Na izbornoj listi tog saveza su, između ostalih, su Aleksandar Šapić, novinar Ratko Dmitrović, bivši funkcioneri Dveri Vladan Glišić, Radovan Tvrdišić, kao i nekadašnja radikalka Marina Raguš.

Šapić je nakon predaje izborne liste rekao da će narednih dana, zbog situacije izazvane pojavom korona virusa u Srbiji, obustaviti političke aktivnosti i kampanju jer je, kako je naveo, zdravlje građana Srbije važnije od toga da li će osvojiti ''neki procenat manje na izborima''.


"Mi ćemo u danima koji su ispred nas naše stranačke aktivnosti skloniti u stranu. Kampanju ćemo obustaviti. Mislimo da ne postoji stvar koja je važnija od zdravlja i bezbednosti srpskog naroda u ovom momentu i voleo bih da se u danima ispred nas tako ponašaju i drugi akteri na političkoj sceni", kazao je Šapić.


Apelovao je i na sve druge političke aktere, pre svega, na predstavnike vlasti, da narednih dana smanje predizborne aktivnosti i pozvao ih sve da se okupe i razgovaraju o novonastaloj situaciji.