Srbija

Vučić: Nisam čuo da je iko pomenuo Đilasovu decu (VIDEO)

Autor Jelena Stokić Izvor mondo.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je večeras na pitanja novinara između ostalog i o Draganu Đilasu i napadima opozicije. "Građani glasaju za program, ne za plač", kaže Vučić.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas objavio je sinoć na svom tviter nalogu objavio video poruku u kojoj je, vidno uznemiren rekao da su njegova deca uplašena.

On je rekao da su deca plakala i tresla se od straha, jer se u blizini njhovog doma večeras sa obližnje zgrade čulo “Ðilase lopove”.

"Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili ''Ðilase, lopove'', što su slušala moja deca ovde na 30 metara gde žive", rekao je Ðilas, koji je video poruku snimio na uglu patrijarha Varnave i Braničevske, u blizini zgrade u kojoj žive njegova deca.

Večeras je o tome govorio i predsednik Srbije.

"Ja sam ponosan na to što nikada nisam pomenuo ničije dete i ljudi koji govore tako nešto, ne govore istinu. Na moju žalost to nije bio slučaj sa mojom decom. Mali Vukan je još mali, ali biće jak. Danilo je odrastao. Milica je napunila pre neki dan 18 godina tako da je i ona već velika", rekao je Vučić.

Na pitanje šta misli o napadima na Dragana Đilasa i njegovu decu on je rekao: 

"Ja nisam čuo da je iko pomenuo Đilasovu decu. Ja sam čuo da hoće da siluju moju ćerku i da žele mom sinu da dobije rak umesto korone. Ko mu je pomenuo decu? Ja osuđujem sve uvrede. Šta mislim o gospodinu reći ću za dva ili tri dana, a decu mu niko nije spominjao", rekao je Vučić.

VUČIĆ: GRAĐANI GLASAJU ZA PROGRAM, NE ZA PLAČ