"MRZEO SAM MILOŠEVIĆA"

Dr Nestorović otkrio u kojoj partiji je bio i šta predlaže opoziciji

Pulmolog Branimir Nestorović o svom politčkom angažmanu i političkoj prošlosti... "Učestvovao sam na svim demonstracijama nekada, sad vidim koliko je to bilo glupo", kaže on.

Izvor: YouTube/B92/screenshot

U emisiji "Hit tvit" TV Pink, Nestorović koji je bio član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije orona virusa i isticao se raznim izjavama (često kontradiktornim", komentarisao je ponašanje opozicije u Srbiji i incidente koji se dešavaju, sa osvrtom na današnji kada je napadnut lider Pokreta slobodnih građana, glumac Sergej Trifunović.

"Ako je puška nabijena u prvom čimu, mora da pukne u trećem", rekao je Nestorović u emisiji u kojoj gostuje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i novinarom Milomirom Marićem.

On je rekao da je nasilje na društvenim mrežama osetio na svom liku i delu.

"Ja sam kao pripadnik Srpskog pokreta obnove (Vuka Draškovića) učestvovao u svim demonstracijama, sad vidim koliko je to bilo glupo. Spadam u grupu ljudi koji su iz dna duše mrzeli Slobodana Miloševića", rekao je Nestorović i nastavio:

"Evo sad kad gledam, ovo sad je sa bitnom razlikom. Tada je bila velika energija za promenu vlasti a sad mi se čini da je iscrpela ta energija", rekao je Nestorović i ocenio da partije opozicije svađama i različitim najavama zbunjuju ljude.

"Morate da imate jasne ciljeve i ljudima i da kažete za šta se zalažete", rekao je Nestorović i poručio partijama da kažu predloge, a ne protiv čega su.

MONDO VIDEO: SVE IZJAVE DR NESTOROVIĆA