Srbija

KO JE DAČIĆEVA CICA KOJA JE NAPRAVILA HAOS U SKUPŠTINI Dijana (29) u partiji prošla sve a evo po čemu je znaju u Priboju

Sve se usijalo zbog nje!

Izvor: Twitter/printscreen, Instagram/dijanaradovic

Dijana Radović (29) iz Priboja privukla je dosta pažnje kada se na konstituisanju Skupštine pojavila u uskoj crvenoj haljini, a evo ko je ona zapravo...

Potpredsednica je Socijalističke omladine Srbije, ima 29 godina i diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Pribojski socijalisti predstavili su je kao svog poslaničkog kandiata 7. juna ove godine, a predsednik OO SPS u Priboju Boris Mrdović istakao je tada da SPS u svojoj trodecenijskoj istoriji nije imao kandidata tako visoko rangiranog na poslaničkoj listi kao što je Dijana.

On je dodao da je Dijana poznata pribojskoj javnosti, jer je pre svega reč o mladoj dami koja je uspešno završila fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu, koja je ostvarena u polju poslovnog angažovanja ali i političke afirmacije.

“U partiji je prošla sve strukture od mesnog odbora, preko opštinske organizacije, predsednica je Socijalističke omladine, član je Glavnog odbora i potpredsednica Socijalističke omladine Srbije- Zaposlena je u Opštinskoj upravi u Priboju gde postiže zapažene rezultate u svakodnevnoj komunikaciji sa građanima”, istakao je nedavno Mrdović.

Podsetimo, mlada poslanica privukla je pažnju izborom haljine koju je obukla na konstituisanje Skupštine, a na društvenim mrežama već su je prozvali "Dačićeva cica".

Na sednici Skupštine održanoj u ponedeljak 3. avgusta dosta pažnje privukle su i maske poslanika, ko je kakvu nosio pogledajte OVDE, kao i prva poslanica pod hidžabom, koja je u parlament ušla kao treća na listi Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.