gost jutarnjeg programa

FILIP ČUKANOVIĆ PITAO BUDUĆEG MINISTRA - ŠTA VAM JE SVE OVO TREBALO? Toma Momirović ga sasekao odgovorom

Autor Marija Ivetić

Ana Brnabić je juče rekla da će novi ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biti Tomislav Momirović, generalni direktor biznis imperije i hotela "Mona".

Izvor: Prva

Kandidat za ministra, uticajni biznismen i vlasnik "Mone" Tomislav Momirović bio je jutros gost na televiziji Prva gde je otkrio zašto je prihvatio poziv da uđe u novu Vladu Srbije.

"Ovo je zaista velika čast, nema većih privilegija nego što je raditi za svoju državu i narod. Ne osećam nikakav pritisak. Meni je čast da budem deo političkih promena koje predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić", kazao je Momirović čije je imenovanje na mestu ministra za mnoge bilo veliko iznenađenje.

Izvor: Prva

Na pitanje voditelja Filipa Čukanovića šta mu je sve ovo, kao uglednom biznismenu trebalo odgovara:

"Ne bojim se izazova. Mislim da sam na pravom putu. Ne mislim da je ovo nešto novo, mislim da je potreba da date nešto novo svojoj zemlji. Kao vlasnik jedne veće privatne firme došao sam ovde da radim i dam svoj doprinos timu predsednika Srbije i predsednici Vlade", rekao je Momirović i dodao da se ne seća da je ikada čovek koji je imao kompaniju kao on, došao na javnu funkciju.

"Došao sam da uradim neke stvari malo bolje nego ranije, a ne da uvedem neke revolucionarne promene", rekao je Momirović i istakao da će prvo iskomunicirati sa svojim saradnicima i napraviti plan kako bi se što pre uključio u tim.

On je pohvalio Zoranu Mihajlović i istakao da je uradila sjajan posao u prethodnom mandatu.

"Drago mi je da će ona i dalje biti moj saradnik u Vladi", istakao je Momirović na pitanje Filipa Čukanovića o tome šta misli kako se radilo u prethodnom periodu.

(Mondo)

Tagovi