Srbija

ŠAPIĆ JE POTPREDSEDNIK GLAVNOG ODBORA SNS: Evo šta je poručio po ulasku u novu stranku!

Autor Tamara Sekulović

Završena sednica Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Izvor: Printscreen/Pink TV

Na današnjoj sednici Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke jednoglasno je izglasano ujedinjenje SNS i SPAS-a, kao i postavljanje Aleksandra Šapića na mesto potpredsednika GO.

Sednica je završena, a nakon nje su se obratili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je čestitao Šapiću na novoj funkciji, ali i novi potpredsednik GO.

"SNS je time dobio novu snagu i energiju i pokazala širinu i odgovornost sa ovim odlukama, kao i da SNS nema problem da prihvati sve koji žele da se uključe u tim koji treba da osnaži i povede Srbiju u pravcu napretka, ekonomskog i svakog drugog", rekao je Vučević novinarima, a onda je o svemu tome progovorio i Aleksandar Šapić.

"Da vam se obratim i zvanično kao član SNS i potpredsednik Glavnog odbora. Velika je odgovornost biti na ovoj poziciji. Potrudiću se da učinim koliko god budem mogao da Srpska napredna stranka bude bolja zbog našeg ulaska, ali i da ja budem bolji. Mislim da je SNS jedna organizacija koja je shvatila postoji zbog Srbije, a ne obrnuto. Pokušaću ovo poverenje da opravdam svojim radom", rekao je Šapić.

Pre sednice je javljeno da je ministar odbrane Nebojša Stefanović dao otkaz na mesto predsednika GO SNS Beograda, dok je na sednici istaknuto da će biti postavljen neko da ga privremeno zameni, ali nije još uvek poznato ko.

Vučević je na pitanje novinara o otkazu Stefanovića rekao da ta tema danas nije bila na dnevnom redu i da je jedino konstatovano da je podneo ostavku.

(Mondo)

Tagovi

sns