Srbija

ČEDA JOVANOVIĆ SA ŽENOM U RESTORANU! Nakon tuče, policije i odlaska na VMA, bračni par završio dan na piću sa advokatom

Autor Aleksandar Blagić

Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena Jovanović su se pomirili i uhvaćeni su u jednom poznatom beogradskom restoranu!

Izvor: Privatna arhiva

Nakon vesti da je lider LDP-a Čedomir Jovanović prebačen na VMA nakon što je pušten iz policije, on je uhvaćen sa svojom suprugom u jednom poznatom beogradskom restoranu. Bračni par se navodno pomirio i otišao je na piće sa advokatom Aleksandrom Šćekićem.

Da podsetimo, jutros je prijavljeno nasilje u stanu porodice Jovanović. On je novinarima prvo potvrdio da je bilo tuče, dok je supruga Jelena to odmah negirala. Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena Jovanović su potom zajedno negirali svaki vid porodičnog nasilja. Policija je na osnovu pribavljenih izjava učesnika događaja donela negativnu procenu rizika. Na osnovu navedenog, naloženo je da se obavesti nadležni Gradski centar za Socijalni rad. Njega je navodno prijavila tašta. Čedomir Jovanović je podvrgnut testu na narkotike i bio je negativan na kokain. Međutim, on je ipak zadržan u policiji jer je pio bromazepam za koji je imao recept prema rečima njegovog advokata Aleksandra Šćekića.

(MONDO)