Srbija

Avon novogodišnja ponuda stiže pravo na vaša vrata!

Autor Stefan Stojanović

Da li ste spremni za novogodišnje praznike?

Izvor: Promo

Pred nama je najlepši, najsvečaniji i najromantičniji deo godine kada možemo da se opustimo uz naše najmilije i uživamo sa njima.

Praznična euforija nas sve već polako obuzima. Jelke su okićene, a pokloni za najbliže i voljene uveliko se biraju. Da li ste i vi pripremili poklone za sve koje želite da obradujete? Ako niste, pravo je vreme i na pravom ste mestu jer je kompanija Avon i ove godine mislila na vas i spremila savršene i već gotove poklon setove i limitirane kolekcije za celu porodicu.

Možete nabaviti sve od šminke, kozmetike, parfema i aksesoara za vas ili vama drage osobe. Naručite online, iz udobnosti svog doma, bez gužvi i nepotrebnih izlazaka iz kuće, a stiže vam na željenu adresu u novogodišnjem pakovanju.

Za vas smo izdvojili 2 poklon setova za koje smo sigurni da će vam se dopasti:

Rare Pearls parfemski set za nju i Full Speed set za njega

Sa parfemom nikada nećete pogrešiti, a sa setom još manje! Svež i energičan, sa notama čempresa, miris na bazi mošusa, Full Speed set za njega, sadrži toaletnu vodu 75ml, roll-on antiperspirant dezodorans 50ml i kupku za kosu i telo 250ml. Ceo set je dostupan po ceni od 1.799 dinara.

Ukoliko prilikom poručivanja na avon.rs ukucate kod AndjaFull, dobijate popust od 25%
Poklonite sebi ili dragim vam damama mirisne note kremaste magnolije, ružinog drveta i senzualne sandalovine. Vanvremenski i romantičan, Rare Pearls set za nju sadrži parfem 50ml, sprej za telo 100ml i losion za telo 150ml. Set je dostupan po ceni od 2.299 dinara.

Ukoliko prilikom poručivanja na avon.rs ukucate kod AndjaRare, dobijate popust od 25%

Celokupna ponuda prazničnih setova i proizvoda u specijalnim pakovanjima dostupna je u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs