Srbija

MILENA POPOVIĆ DRŽALA PREDAVANJE NA FAKULTETU, SVE OČI UPRTE U JEDNO! U elegantnom izdanju zapalila mreže (FOTO)

Autor Sara Gajić

Milena Popović je nedavno postala nova državna sekretarka u Ministarstvu turizma, a sada je održala i predavanje na Fakultetu političkih nauka.

Izvor: Instagram/Printscreen/milena_bogdan

Milena Popović, nekadašnja supruga Olivera Ivanovića svojim izgledom na društvenim mrežama privlači poglede svih pratilaca, takose desilo i ovaj put na Instagramu. Objavila je fotografiju sa Fakulteta političkih nauka, gde je držala predavanje.

Izvor: Instagram/Printscreen/milena_bogdan

Milena Popović je u elegantnom izdanju, u beloj košulji i crnoj haljini pozirala za katedrom i postovala nekoliko fotografija, u opisu stoji:

"Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih CEDEM, u saradnji sa Fakultetom političkih nauka, a uz podršku Ministarstva prosvete, Ministarstva turizma i omladine, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Kancelarije mladih grada Beograda danas je organizovao Studentski Privredni forum. Bila mi je čast i zadovoljstvo da se danas obratim mladim ljudima koji su inicirali i realizovali ovaj projekat. Mladost pokreće svet." Ona inače redovno pozira u izazovnim izdanjima, ali je za ovu priliku bila zakopčana. Za ovu posebnu priliku obukla je kratku mini suknju.

(MONDO)