Srbija

POSLANIK KOJI JE GLEDAO FILM ZA ODRASLE PODNEO OSTAVKU! Zvonimir se oglasio posle SKANDALA u Skupštini, evo šta je rekao

Autor Uroš Matejić

On je podneo ostavku nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako gleda snimak eksplicitnog sadržaja.

Izvor: Twitter/@dedalaki1/Screenshot

Poslanik socijalista Zvonimir Stević podneo je ostavku na mesto poslanika nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako gleda porno film za vreme sednice o Kosovu, prenose beogradski mediji.

"Podneo sam ostavku na mesto poslanika pre pola sata. Ne mogu više da pričam, pozovite ponovo za dva sata", kazao je kratko Stević.

Na društvenim mrežama je u ponedeljak uveče, objavljen snimak na kojem se vidi kako poslanik tokom rasprave evropskom planu za Kosovo, gleda snimak eksplicitnog sadržaja. Inače, Zvonimir Stević (66) je član skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju i zamenik člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo i zamenik člana Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

Na početku današnje sednice, u skupštinskoj sali nije bilo poslanika SPS-a, ali su oni došli sa zakašnjenjem i učestvovaće u radu. Takođe, poslanica Socijalističke partije Srbije Snežana Paunović više neće biti potpredsednica parlamenta, odlučeno je na sastanku Predsedništva SPS-a.

(MONDO)